Krommerijnstreek-Optocht 2019

Wil je weten wie er vorig jaar hebben gewonnen, klik hier!

Volgend jaar weer mee doen aan de Krommerijnstreek Optocht?

Evenals in de voorgaande 46 jaar organiseerden wij voor de 47e keer onze carnavalsoptocht op;

Zondag 3 maart 2019

Klik hier om de foto’s van vorig jaar te bekijken!

 Wij danken dat succes aan de vele deelnemers uit de hele omgeving. Zij hebben al deelgenomen aan de optocht in hun eigen woonplaats en komen graag op carnavalszondag het massaal toestroomde publiek nog eenmaal met hun creatie imponeren. De deelnemers krijgen zo ook de waardering die zij verdienen voor het vele werk dat in hun uitbeelding is gestoken. Om over de kosten nog maar te zwijgen.

Een optocht VAN en VOOR de gehele Krommerijnstreek. Ten overvloede onderstrepen wij de regionale allure van de Ojiks optocht graag met de naam: KROMMERIJNSTREEK-optocht! 

Ojik (buiten carnavalstijd ook bekend als Odijk) is vanuit de hele regio goed bereikbaar en heeft als centrum van de carnavalvierende Krommerijnstreek voldoende parkeerruimte om alle optochtgasten te ontvangen.

De organisatie is er op ingespeeld om – met hulp van vele vrijwilligers – de optocht te maken tot een ongekend en goed geolied festijn: met recht de Krommerijnstreek-optocht!

De route 
St. Nicolaaslaan (nabij Esdoorn; start in omgekeerde opstel-volgorde) rechts – Zeisterweg rechts – De Meent rechts – St. Nicolaaslaan rechts – Heribertlaan links – Hoflaan – Abdijgaarde links – Ds. J. Mindenuslaan rechts – St. Nicolaaslaan rechts – H. van Hoornelaan rechts – D. de Caerslaan – Boomgaardweg rechts – De Meent (prijsuitreiking tegenover uitgang Boomgaardweg en doorgeleiding stoet linksaf richting Zeisterweg/Singel).

 De route is hierna in rood aangegeven.

Inschrijving en voorwaarden

Wij hopen en vertrouwen ook komend jaar een optocht te presenteren die bij de Krommerijnstreek en bij Ojik past. Dat is echter niet mogelijk zonder uw deelname. Wij rekenen daarom op uw inschrijving en begroeten u graag op zondag 3 maart 2019 als deelnemer aan onze optocht.

Intussen wensen wij u alvast veel succes en vooral plezier bij de voorbereidingen.

Deelnemerinformatie:

 Reglement  Inschrijfformulier

Andere optochten in de KrommerijnstreekOmdat de Krommerijnstreek-optocht mede afhankelijk is van het plaatsvinden van andere optochten in de regio, promoten wij ook graag en speciaal de deelname aan (data onder voorbehoud):