Meteen naar de inhoud

Blaaskapellenfestival - Vrijdag 13 januari

Ons traditionele Krommerijn Blaaskapellenfestival is terug van weggeweest! Op vrijdag 13 januari 2023 gaan wij er weer een mooi feest van maken.
Er zullen diverse kapellen spelen, met verschillende instrumenten die onze Leutbunker weer op z’n kop gaan zetten!
Deze feestavond is helemaal gratis te bezoeken. De deuren openen om 19:00, en vanaf 20:00 gaat het spektakel beginnen.

In 2 verschillende zalen zal het feest losbarsten. Van het begin tot het einde, the battle of the bands, strijden de kapellen om de 1e prijs van de vakjury. En u als publiek bent ook belangrijk, als enthousiaste support en als benoemer van de publieksprijs.

Als vanouds  organiseren wij deze avond in de “Ojikse Leutbunker” Het Dorpshuis, Rijneiland 7 Odijk.
Wilt u zich als kapel aanmelden?
Dat kan via deze LINK

Blaasvaak

 

Blaaskapel BlaasVaak, een gezellige kapel waar het lol hebben onderling voorop staat. Maar toch ook het maken van een leuk en gezellig stukje muziek!

Domkoppen

De Domkoppen zijn enthousiaste leden vanuit UCM de Bazuin. Samen maken zij vrolijke muziek en treden op veel leuke evenementen op.

 

 

Hillsback Brassband

Bewapend met keiharde toeters, vlijmscherp slagwerk en oorverdovend percussie hebben ze hun roots uit de Heuvelrug naar de stad getrokken voor een levensmissie: rauwe brass brengen volgens eigen spelregels. 

Music For All

Opgericht op 15 november 2015 en bestaat uit 12 muzikanten. Spelen o.a. op feesten, festivals en tijdens carnaval.

De Hoetetoeters

Dweilorkest De Hoetetoeters is op 24 september 1997 opgericht in het mooie IJsselstein (bij Utrecht). Hun motto: Mensen vrolijk en enthousiast maken met onze muziek!

De amerbloazers

De Amerblaozers, een dweilorkest ontstaan in 1979, is een doorgewinterde groep die in binnen- en buitenland zo’n 35 keer per jaar van zich laten horen. 

ZWUP

Deze pretkapel is opgericht in 1980 door een aantal muzikanten van de muziekvereniging met als doel, gezamenlijk ongedwongen muziek te maken. 

Eentje Tussendeur

Dweilorkest Eéntje Tussedeur weet van elk evenement een feest te maken. De ervaren muzikanten uit Achterveld laten het publiek genieten van hun muzikaliteit en enthousiasme.