Adverteren & Sponsoring

Adverteerder voor CV de Rijnpinters

Al jaren maakt CV de Rijnpinters een kleurrijke krant. Vroeger werd de krant nog in elkaar geplakt en gekopieerd, tegenwoordig laten we onze kleurrijke krant drukken door John van Heijningen.

Onze krant bevat grotendeels kleurrijke pagina’s met enkele zwart wit pagina’s. Altijd een dikte van minimaal 44 pagina’s. Een opvallende krant zodra deze op de mat valt. De krant heeft een uniek formaat. Niet iets wat je dagelijks ziet.In een oplage van 5500 stuks wordt deze krant door CV de Rijnpinters huis-aan-huis verspreidt, altijd de zaterdag na de krantpresentatie, in Bunnik, Odijk en Werkhoven.

Met een advertentie in onze krant maakt u uiteraard reclame voor uw bedrijf, maar steunt u ook de Rijnpinters. Door u kunnen we onze activiteiten organiseren en onder de aandacht brengen in onze gemeente. Ook wordt u vermeldt op onze website.

Uw advertentie kan in verschillende formaten in de krant. De kleinste advertentie is ca. 10,5 cm bij 4,5 cm en de grootste (een hele pagina) is ca. 22cm bij 30 cm.

Wilt u met uw bedrijf in onze krant?

Stuurt u dan een mail naar Pieter@rijnpinters.nl  en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.